crpyto-token

ChainLink Kurs Förutsägelse

Chainlink anses på öppen källkod, decentraliserad datoriserad kontanter. Dess innovation beror på produkten, vilket hjälper till att associera kunniga värdepapper till yttre tillgångar i många system. Detta erbjuds av säkra profeter för Ethereum och Bitcoin.

Gruppen Chainlink består av två personer; Steve Ellis går ungefär som de specialiserade verkställande och Sergei Nazarov som chef. Dessutom, denna avancerade pengar har anmärkningsvärt konsulter som Ari Juels blockchain innovation specialister från Cornell University, Ethereum människor group senior officiella Hudson Jameson, precis som Zcash och Tezos venture givare Andrew Miller.

På nittonde September 2017 inrättades ICO, och 32 miljoner dollar som samlar in pengar målet förvärvades. Tidigare var Chainlink kurs ICO bara $ 0.11, och ankomsten på venture förvärvar flera gånger i USD och flera gånger i ETH lika många gånger i BTC.

Chainlink kurs börjar idag är $ 3.74. Faktiskt, enligt dess börsvärde, denna avancerade kontanter placerade # 12. Det spränger snabbt in i de bästa kryptohandlarna. Detta utbyts mot många datoriserade monetära standarder, och det passar att ändras till över 150 virtuella resurser på den välkända grunden för Changelly.

Viktigt värde för Chainlink Coin

Det är absolut nödvändigt att ge en koppling mellan advanced money foundation-komponenten och bunter av outsider fokuserar för att låta den gemensamma absorptionen av datoriserade monetära standarder utvecklas, precis som vanligt programmering av någon organisation. Profeterna erbjuder detta förhållande. Det är ett program som bildar ett slags steg mellan sammankomsterna till obligationen – detta stadium handlar information i förståelse för de riktlinjer som anges i förståelsen.

Chainlink har gjort en ram, vilket gör sådana kanaler mellan olika informationsleverantörer genom blockchain innovation. Gruppen gjorde profeter, som säkerställer användningen av en lysande förståelse mellan outsider wellsprings av information och crypto framework. Sådana system begränsas inte av någon annan än en kunnig säkerhet och är imponerande decentraliserade.

Det formade systemet som består av dessa nivåer:

On-Chain: ansvarig för att plocka profeter som samordnar den angelägna bond

Off-Chain: det är en profet hubs subnet, som monterar information från utomstående källor-API, databaser, etc. Profeterna flyr fritt från varandra som indikeras av de gav mätningarna.

Chainlink ger hela administratörer av system för att förvärva deras token. Joiners får ett visst mått av mynt som en present för att använda angelägna obligationer med Chainlink Oracles. Om du behöver bli en innehavare av LINK måste du samordna detta system i din dagliga verksamhet.

För mäklare där ute finns det en enkel metod att köpa pengar på krypto trades. Chainlink utbyts på FCoin, OKEx precis som andra framstående datoriserad handel ut det.

I stort sett kan Chainlink slå andra datoriserade monetära standarder när det gäller lönsamhet, så deras status, precis som makt, är uppenbar. Denna datoriserade kontanter kan slå komplexiteter. Så det är inte förvånande att altcoin blomstrade i baisse tillfällen under året 2018 och 2019. Chainlink var exceptionellt känd i 2019 juli. Det framträder i Chainlink-kostnaden som går upp från $ 0.289 mot början av året till $4.14 i slutet av vårperioden 2019.