crpyto-token

GRUNDERNA I ETHEREUM

Medan cryptocommunity nu och igen samarbetar med bitcoin, finns det massor av några olika Cryptocurrencies runt och de förändras alla i sin motivation. Ungefär samma som e-post är beroende av webben, kryptovalutor som ethereum och bitcoin är ansvariga för blockchain innovation.

Ethereum är ett decentraliserat blockchain innovationsstadium som centrerar kring att utföra strukturer som kommer att ge bildandet av annan Blockchain innovation. Ethereum Dollar Priset för att arbeta eller avsluta utbyten och cykler på ethereum arrangera kallas eter.

Snabb HISTORIA

I November 2013 flyttade en rysk forskare, Vitalik Buterin, för att distribuera en vitbok för ethereum. En vitbok är en distribution som syftar till att klargöra orsaken till en annan innovation eller utveckling. Det används vanligtvis av forskare för att förmedla sina planer till världen mest speciellt när de letar efter subventionering för att driva satsningen framåt. Senast i januari 2014, ethereum scenen var auktoritet som drivs med Vitalik Buterin, Mihai Alisie, Anthony Di Iorio, och Charles Hoskinson upprättandet förbättring grupp. Tillsammans började de vad som har kommit att utvecklas till en enhörning av ett stadium.

I augusti 2014 tog gruppen ca $ 18.4 miljoner ethereum dollar upp i deras slut ICO. ICO är sammandragningen för “inledande myntutbud”. En ICO klargör ibland att penningrelaterad rätt till en viss innovation sprids till spekulanter som är beroende av det monetära ansvaret. Det liknar Ledande en första försäljning av aktier på en aktiemarknad men den här gången för Cryptocurrencies och blockchain relaterade innovationer.

Bill payment Icon of Glyph style - Available in SVG, PNG, EPS, AI & Icon  fonts

Dao digital rån inträffade i juni 2016. Denna händelse insåg inbrottet på $ 50 miljoner värde av eter som talar till cirka 15% av All out eter tillgänglig för användning runt då. Det oss avgörande att notera att eter inte har en komplett flödestopp. Ju fler nav tar ett skott på scenen, desto mer tänkbara är det att producera eter. Graden av inbrottet orsakade ändå forskaren på ethereum för att göra ett intensivt drag av avskiljning av scenen för att garantera att det aldrig händer igen. Ethereum gjordes för att fortsätta på den hårda gaffeln Blockchain och en nyligen gjord Ethereum Classic gjordes för att fortsätta i den första Blockchain-modellen.

Kanske, det mest idealiska sättet att se ethereum liknar en öppen domän av tomrum som bör monteras. Enheterna för att bygga verktyg på det öppna fältet ges av bequest-innehavaren. Anläggningar, statliga och privata föreningar kan utnyttja mark och instrument gav för att bygga verktyg som kommer att vara till hjälp för deras folkmassa. Än en gång kallas kompensationen för att relatera till bequest land( ethereum) eter.

ETHER

Eter är handelsmekanismen i ethereum arrangera. Generellt missbrukar kunderna felaktigt ordet för ethereum, scenen. Eter-token används för att betala för värdebaserad och beräkningsavgift på i ethereum organize, det utbyts också de flesta handelssteg och erkänns ibland som ett sätt att handla för att köpa äkta marknadsobjekt.

Avtalsmekanism

Ethereum-scenen som för sent flyttade sin avtalsmetod från Proof of Work (PoW) till ett bevis på insats (PoS) instrument. PoW klargör en Hur nav på scenen vinst genom efterbehandling och göra kvadrat. Vem som helst på planeten kan vara en del av detta. Bevisen på insats innehåller ändå den dynamiska satsningen av ett nav på systemet. Detta innebär att ett nav för att avsluta utbyten, han måste visa att han har ett generöst mått av insats av scenens digitala valuta innan beviljats en annan ruta för att avsluta.